A la Carte

 à la carte

Trio van DEGUSTATIEGERECHTJES


   Trifle van vangst uit de Noordzee - crème van rode biet - witte kool  (koud)

   Vitello tonnato (koud)


   Soufflé van zeebaars (warm)

€12,00



Koude VOORGERECHTEN


   Kreeft ½ 550gr - gebrande sucrine - gemarineerde tomaat - cocktail

€25.00 

   Foie gras - doyennepeer - crumble van walnoten - rozijnentoast

€23.00 

   Tataki van tonijn - dukkah - komkommer

€19.50 


SOEPEN


   Wildconsommé 

€5,50

   Bisque de crevettes

 €5,50

   Butternut met rozemarijn

€4,50

Warme VOORGERECHTEN

     Tarbotfilet - jonge spinazie en girollen - polderaardappel met brasvar - balsamicosaus

€28.00 

     Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft (1/2 550gr)

€27.50 

     Kreeft Thermidor (1/2 550gr)     

€24.50 

     Waterzooi van kreeft (1/2 550 gr)

€24.50 

     Babylotte - tomatencurry - quinoa met groene kruiden

€ 23.50



   Alle warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht verkregen worden 

   mits een supplement van € 6,50  (hele kreeft =  dagprijs)

Hoofdgerechten

    Gegrilde kalfsfilet - krokant gebakken zwezeriken - saus moutarde de Meaux 

€38.50  

    Hertenfilet - grand veneursaus

€27.50  

    Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij fazantenbil

€24.50  

   Civet van hert -  gratin aardappelen

€24.00  



   Alle gerechten worden vergezeld van wintergroenten, 

   amandelkroketten, gratin aardappelen of hertoginnenaardappelen

Nagerecht

   Chocomousse Alto El Sol - crème van pistache

€5,50