Trio van degustatiegerechtjes
Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème*
of
Foie gras - crème van kweepeer - rozijnentoast**
of
Kreeft à l'armoricaine (warm) (½ 550gr)**
Hertenfilet - balsamicosaus
vergeten groenten - polderaardappel met truffel
of
Grietfilet - brandade - venkel
girollen - witte wijnsaus
Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble
Menu (*) € 60,00
Menu (**) € 65.00
Trio van degustatiegerechtjes
Kreeft 1/2 550gr - chutney van tomaat
basilicummayonnaise
Grietfilet - brandade - venkel - girollen - witte wijnsaus
Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble
€55.00
Trio van degustatiegerechtjes
Voorgerechtjes
Rilette van kabeljauw - zalm gemarineerd - venkel - broccolicrème
en
Gemarineerde kwartel - rode biet - linzen
Hoofdgerecht
Florentijnse mooie meid
Dessert
Doyenne peer - mousse coco - zoute caramel - walnotencrumble
€58.00