Menu's

Fijnproeversmenu


Trio van degustatiegerechtjes



Kreeft Belle vue (½ 550gr)**

of

Kreeft  - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft  (warm)

(1/2 550gr)**

of

Foie gras - vijgencompote - rozijnentoast*




Gebakken fazantenfilet Fine Champagne - stoverij van fazantenbil

wintergroenten - amandelkroketten

of

Kabeljauwhaasje met krokante korst

garnalensaus - vergeten groenten




Panna cotta met Bourbon vanille

 mousse van pure chocolade

gebrande peer en munt


                                                        Menu (*) € 54,50

Menu (**) € 60.50

Feestmenu


Trio van degustatiegerechtjes




Kabeljauwhaasje met krokante korst

garnalensaus - vergeten groenten




Hertenfilet - Grand Veneur saus

wintergroenten - gratin aardappelen




Panna cotta met Bourbon vanille

mousse van pure chocolade

gebrande peer en munt

 

€47.00

Menu Relax


Trio van degustatiegerechtjes



 

Voorgerechten

Pastasalade - zalmtartare - grijze garnalen

En

Vitello van hert




Hoofdgerecht

Kabeljauwhaasje met krokante korst  

garnalensaus - vergeten groenten




Dessert

Panna cotta met Bourbon vanille

 mousse van pure chocolade

gebrande peer en munt

 

 

€51.00