A la Carte

 à la carte

Trio van DEGUSTATIEGERECHTJES


   Terrine met alle moois uit de Noordzee    (koud)

   Gegratineerde Sint-Jacobsvrucht   (warm)


   Wildconsommé - kroketje van wild    (warm)

€9,00



Koude VOORGERECHTEN


   Kreeft Belle vue ½ 550gr

€24.50 

   Vitello van hert

€19.50 

   Foie gras - vijgencompote - rozijnentoast

€18.50 


SOEPEN


   Soep van wortel en pastinaak 

€3,75

   Wildconsommé

 €4,75

   Bisque de crevettes

€4,75

Warme VOORGERECHTEN

     Kreeft - gesmolten kruidenboter - bisque van kreeft  (1/2 550gr)

€24.50 

     Kreeft à la nage   (1/2 550gr)

€24.50 

     Waterzooi van kreeft  (1/2 550gr)     

€24.50 

     Kabeljauwhaasje met krokante korst - garnalensaus - vergeten groenten

€15,50 

   Alle warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht verkregen worden 

   mits een supplement van € 6,50  (hele kreeft =  dagprijs)

Hoofdgerechten

    Gegrilde kalfsfilet - krokant gebakken zwezeriken - saus moutarde de Meaux 

€32.50  

    Hertenfilet - Grand Veneur saus 

€26.50  

    Gebakken fazantenfilet Fine Champagne  - stoverij van fazantenbil

€22.50  


   Alle gerechten worden vergezeld van winterse groenten 

   en gratin aardappelen of amandelkroketten.

Nagerecht

Panna cotta met Bourbon vanille - mousse van pure chocolade - gebrande peer en munt

€5,50